Covid19

Protocol

De ontwikkelingen omtrent de corona virus en de door de overheid getroffen maatregelen zullen jullie vast niet zijn ontgaan. De situatie neemt zorgelijke vormen aan. De onrust is terecht en volkomen te begrijpen.

Gezien ons werk ontkomen wij er niet aan om op korte afstand van onze klanten te staan. Daarbij proberen we het fysieke contact zoveel mogelijk te vermijden. Daarnaast hebben wij ook zeer zeker hygiënische maatregelen getroffen om verspreiding van de virus te voorkomen/beperken. Daarvoor hanteren wij het volgende handelingsprotocol:

 

Huisregels voor onze klanten:

 1. Desinfecteer je handen voor binnenkomst met de door ons beschikbaar gestelde desinfectiegel nabij de ingang.
 2. Na binnenkomst zullen wij je vriendelijk verzoeken om direct je handen te wassen met water en zeep en af te drogen met een papieren handdoek. Hierna zullen deze papieren doekjes direct worden weggegooid.
 3. De regel geldt ook voor na de behandeling.
 4. Het verzoek is om niet te vroeg maar precies op tijd te komen voor je afspraak en na de afronding van de behandeling ook direct te vertrekken.
 5. Mocht je wel te vroeg zijn, dan zullen wij je vragen om te wachten in de aangegeven wachtruimte. Wij vragen je daarbij daar niet van af te wijken van 1.5m afstand regel.
 6. Voor bij de balie vragen wij je om op 1.5m afstand te wachten zoals aangegeven middels de afstand strook op de vloer.
 7. Ga voorafgaand aan je behandeling thuis naar het toilet. Dit adviseren wij om zo min mogelijk verplaatsing te krijgen in de salon.
 8. Mocht je bij bepaalde uitzonderingen wel gebruik hebben gemaakt van het toilet, dan vragen wij je zelf het toilet met de door ons beschikbaar gestelde schoonmaakmiddelen te reinigen.
 9. Voor het eventueel wassen van je handen mag je gebruik maken van de wastafel in het toilet.
 10. Als kids geknipt moeten worden, mag 1 ouder mee.

 

Algemene informatie:

 1. Wij schudden geen handen.
 2. Onze verkoopproducten zijn gedesinfecteerd.
 3. De gebruikte kappersstoelen en materialen zullen na elke behandeling worden schoongemaakt met desinfectiemiddel.
 4. Wij hanteren het beleid van één klant per 10m2.
 5. Betalingen kunnen weer per pin worden voldaan. Cash mag natuurlijk ook, maar liever niet.
 6. Het protocol en de regels zijn zichtbaar opgehangen bij de ingang.
 7. We beschikken helaas niet over een andere exit-deur dan de toegangsdeur. Daarbij is het juist van belang dat de inloop en uitloop elkaar niet gaan kruisen en dat het gefaseerd en gecontroleerd gebeurd. Hier moeten wij met zijn allen rekening mee houden.
 8. Wij werken uitsluitend op afspraak. Het inplannen van een afspraak kan online via onze website of telefonisch. Na de afspraakbevestiging ontvang je als bijlage een vragenlijst die je dient in te vullen met vragen over bepaalde symptomen.
 9. De toegangsdeur zal gedurende de dag open blijven voor het luchten en om zoveel mogelijk contact met de deurklink te voorkomen.
 10. Blijf thuis als je een van de volgende klachten hebt:

–          Neusverkoudheid

–          Loopneus

–          Niezen

–          Keelpijn

–          Lichte hoest

–          Verhoging (vanaf 38 graden)

Kom pas weer langs als je 72 uur klachtenvrij bent. Schroom niet om in zo een geval uw afspraak af te zeggen. Er zijn geen extra kosten aan verbonden. Blijf thuis als iemand in jouw huishouden deze klachten heeft. Hetzelfde geldt natuurlijk ook voor ons eigen personeel. Dat houden wij nauwlettend in de gaten.

 

Laten we, ook in deze situatie, begrip voor elkaar houden. Dit de beste manier om de corona virus aan te pakken en wel te kunnen genieten van alle heerlijke behandelingen.

 

Home / Covid19

Over Ons

E’Stile Hair & Beauty is sinds 2013 een modern ingerichte kappers-en schoonheidssalon, gevestigd op een sfeervolle locatie in het centrum van Purmerend! De salon is ruim en luxe ingericht om het de klant zo comfortabel mogelijk te maken. Een bezoek aan onze salon is dan ook echt iets waar je naar uitkijkt.

Contact

Openingstijden

Maandag 09.30 – 17.30
Dinsdag 09.00 – 18.00
Woensdag 09.00 – 18.00
Donderdag 09.00 – 18.00
Vrijdag 09.00 – 19.00
Zaterdag 09.00 – 17.30
Zondag gesloten

Social Share