knop_afspraakmaken

Wilt u ook een afspraak maken?

Verzorging

GEEF JE GEKLEURDE HAAR EEN BOOST!

Door externe factoren als haardrogers, wind, vervuiling en Uv-straling, raakt het haar beschadigd door de oxidatieve stress. De cellen, proteïnen en DNA van het haar raken hierdoor beschadigd en zorgen uiteindelijk voor een snelle vervaging van de kleur. Je net gekleurde haar vervaagt al de 1e seconde nadat het gewassen is. Hierna wordt het nog geföhnd, je gaat naar buiten, komt in aanraking met de zon en de wind etc. Dit alles zorgt ervoor dat binnen een half uur na de kleurbehandeling de haarkleur al vervaagt. Om dit te voorkomen heeft L’Oréal de Vitamino Color A-OX lijn ontwikkeld. Deze lijn heeft een innovatieve formule die verrijkt is met een uv-filter, neohespiridin, panthenol en tocoferol.

De Vitamino Color Leave-In dringt diep door in de haarvezel, hierdoor blijven de kleurpigmenten diep in het haar verborgen waardoor je langer plezier hebt van een intense kleur. Verder bevat deze leave-in conditioner een mix aan krachtige antioxidanten. De neohesperidin beschermt het haar tegen oxidatieve stress, tocopherol panthenol verzorgt en hydrateert het gekleurde haar en het UV

filter biedt bescherming tegen schadelijke UV straling.

Bezoek voor meer informatie de officiële site van L’Oreal 

OLAPLEX

Nieuw wondermiddel in het kapperswereld!! Olaplex!!!

ÉÉN INGREDIËNT VERANDERT ALLES

Beschadigd haar? Olaplex! Chemische behandelingen zoals kleuren en blonderen en thermische behandelingen zoals föhnen en de stijltang beschadigen het haar. Deze schade uit zich in het ernstig zwak/futloos worden van het haar. Haarkleuren worden sneller dof, er ontstaan gespleten punten en het haar voelt droog aan. In het ergste geval breekt het haar zelfs af.

Deze schade ontstaat doordat er bepaalde verbindingen in het haar verbroken worden tijdens deze processen, de zwavelbruggen. Deze verbindingen bepalen de stevigheid van je haar. Wanneer deze beschadigd raken wordt je haar dus zwakker.

Olaplex wordt gezien als de grootste technologische doorbraak in de cosmetische industrie in jaren. Olaplex wordt geprezen met titels als “favoriete hulpmiddel voor kleurexperts” en heeft de award voor meest innovatieve beautyproduct in de wacht gesleept.

Grote Hollywoodsterren zoals Jennifer Lopez, Camaron Diaz en Emma Stone veranderen hun haarstijl bijna net zo vaak als hun outfits. Het zijn deze sterren die zich alleen nog maar met Olaplex laten kleuren. Olaplex is de enige reden dat al die haartransformaties mogelijk zijn.

Benieuwd naar wat Olaplex precies is?

Olaplex is een hulpmiddel en geen haarverf. Het product is vrij van siliconen, olie, sulfaten, ftalaten, DEA en aldehyden. Bovendien is Olaplex niet getest op dieren. Het product herstelt de gebroken zwavelbruggen van het haar. Breuken ontstaan als het gevolg van thermische, mechanische en chemische behandelingen, zoals het stijlen of regulier verven van het haar. Olaplex helpt je de beschadigingen van het haar tegen te gaan of te voorkomen, zodat je haar gezond blijft en je dit zonder zorgen kunt verven.

 

In 3 stappen sterk, glanzend en gezond haar. De gepatenteerde chemie repareert en vermenigvuldigt kapotte verbindingen in het haar. Er is er maar één die dat kan!

Stap No.1 wordt door de kapper toegevoegd aan je kleuring/blondeer/permanent of verdund met water voor een opzichzelfstaande herstellende behandeling.

Stap No.2 wordt door de kapper aangebracht direct nadat je kleuring/blondeer/permanent is uitgespoeld.

Stap No.3 neem je mee naar huis om je haar verder te kunnen verzorgen, zo word je haar nóg sterker. Breng eens per week een rijkelijke hoeveelheid aan op je haar en laat het minimaal 10 minuten intrekken. Spoel het uit en was en verzorg je haar met een goede shampoo en conditioner.

Olapflex vele toepassingen

Olapflex kan gebruikt worden bij onwijs veel behandelingen. Highlights met folie, balayage, blonderen, kleuren, toners en permanenten. Allemaal chemische behandelingen waar Olapflex aan toegevoegd kan worden om het haar te beschermen tegen de schadelijke invloeden.

Schade beperking

Wat te doen als je gekleurd wilt worden maar je hebt zeer beschadigd en overbehandeld haar? Wij adviseren de Olapflex treatment. Dit is een behandeling waarbij de kapper een verdunde Olapflex formule op het haar aanbrengt gevolgd door Olapflex No.2. Een aantal keer, de dagen ervoor, als dat mogelijk is. Zo kan het haar herstelt worden nog voor de kleuring.

sterren zoals Kim Kardashian, Jennifer Lopez en Rihanna veranderen hun haarkleur net zo vaak als hun outfits. Dankzij het nieuwe wonder product ”Olaplex” uit de United States is dit nu mogelijk zonder het haar ernstig te beschadigen

Direct profiteren? Maak dan een afspraak bij ons in de salon, of neem contact op voor meer informatie over deze nieuwe behandeling.

L'OREAL PROFESSIONNEL

PRO FIBER VAN L’OREAL PROFESSIONNEL

‘Langdurig herstel voor beschadigd haar’

Dof, droog en weerbarstig haar, gespleten punten, een verandering in kleur… jouw kapper weet dat alle haarproblemen voortkomen uit maar één enkele oorzaak: geleidelijke en onvermijdelijke schade aan de haarvezel.

Om dit proces langdurig stop te zetten en de achteruitgang terug te draaien, onthult het onderzoekscentrum van L’Oréal onze eerste langdurige behandeling tegen beschadigd haar, een mijlpaal in professionele haarverzorging.

“HET BEGINT ALLEMAAL IN DE SALON VOOR DIRECT HERSTEL”

‘Technologische doorbraak APTYL 100’

Tot nu toe verdwenen de meeste effecten van een haarbehandeling na de eerste wasbeurt met shampoo. De L’Oréal onderzoekslaboratoria hebben APTYL 100 ontwikkeld. Onze allereerste technologie die in staat is om het haar langdurig te verzorgen, als resultaat van 15 jaar onderzoek en 15 lopende patenten. Dankzij APTYL 100 kan de verzorgende behandeling gereactiveerd worden tot 4 shampoobeurten en thuis opnieuw en opnieuw verlengd worden met Recharge, tot 6 weken.

HAARTYPE

 • Gekleurd of Highlights
 • Beschadigd haar
 • Kwetsbaar haar
 • Frequent gestijld haar
 • Chemisch veranderd haar

RESULTATEN

 • Voedt
 • Herstelt
 • Glans
 • Glad
 • Gemakkelijk te kammen
 • Verbetert oppervlaktekwaliteit

 

De exclusieve lijn en behandeling van PRO FIBER is te verkrijgen in onze salon!

Home / Verzorging

Over Ons

E’Stile Hair & Beauty is sinds 2013 een modern ingerichte kappers-en schoonheidssalon, gevestigd op een sfeervolle locatie in het centrum van Purmerend! De salon is ruim en luxe ingericht om het de klant zo comfortabel mogelijk te maken. Een bezoek aan onze salon is dan ook echt iets waar je naar uitkijkt.

Contact

Openingstijden

Maandag 09.30 – 17.30
Dinsdag 09.00 – 18.00
Woensdag 09.00 – 18.00
Donderdag 09.00 – 18.00
Vrijdag 09.00 – 19.00
Zaterdag 09.00 – 17.30
Zondag gesloten

Social Share