Balayage

Deze techniek komt uit Frankrijk en heeft als betekenis een “veeg”. Deze techniek blijft populair. Het resultaat lijkt eigenlijk enorm op een ombre, maar het is allemaal nét even anders.

Bij balayage worden er vegen door de lengtes van het haar gemaakt. Deze techniek word uit de losse hand gedaan en geeft een sunkissed effect. Hierbij wordt de aanzet donkerder gehouden en de punten worden lichter gemaakt.

Balayage wordt zonder folies aangebracht, waardoor de kleur soms wel drie tinten donkerder is dan met folies. Het voordeel om zonder folies te ontkleuren is dat het minder schadelijk voor je haar is. Je kunt ook lichter met balayage worden, hiervoor moet je de behandeling 2/3 keer herhalen. Heb je juist al lichte punten? Dan kun je de aanzet van je haar donkerder laten maken voor het balayage effect.

Bij deze techniek gebruiken wij OLAPFLEX dit een ammonia vrije ontkleuring. Hierdoor word het haar ‘niet’ aangetast dan een andere ontkleuring (blondeer).

Je kan er voor kiezen om een blonde variant te laten maken. Of je kan voor een rode, kopere, roze, caramel, blauw of paarse kleur kiezen of voor nog een andere kleur.

Home / Behandelingen / Balayage

Over Ons

E’Stile Hair & Beauty is sinds 2013 een modern ingerichte kappers-en schoonheidssalon, gevestigd op een sfeervolle locatie in het centrum van Purmerend! De salon is ruim en luxe ingericht om het de klant zo comfortabel mogelijk te maken. Een bezoek aan onze salon is dan ook echt iets waar je naar uitkijkt.

Contact

Openingstijden

Maandag 09.30 – 17.30
Dinsdag 09.00 – 18.00
Woensdag 09.00 – 18.00
Donderdag 09.00 – 18.00
Vrijdag 09.00 – 19.00
Zaterdag 09.00 – 17.30
Zondag gesloten

Social Share