Knippen dames Purmerend

Bij E’Stile Hair & Beauty bent u aan het juiste adres als u een nieuw kapsel wilt hebben. Tevens kunnen wij uw haar bijpunten zodat uw haar weer perfect valt. In onze salon voeren enkel ervaren en vriendelijke haarstylisten het knippen dames in Purmerend uit. Zij zorgen ervoor dat u met een geweldig kapsel de salon verlaat.

De mogelijkheden van het knippen van dames in Purmerend

U kunt een afspraak maken voor het knippen dames in Purmerend als u een nieuw kapsel wenst of als u uw haar wilt laten bijpunten. De mogelijkheden zijn bij E’Stile Hair & Beauty eindeloos. U kunt bij ons terecht voor diverse kapsels, zoals een bob of een lang kapsel met laagjes. Uiteraard kunnen onze haarstylisten elk gewenste kapsel knippen. De haarstyliste vraagt eerst naar uw wensen. Het is erg handig als u een afbeelding kunt laten zien van het gewenste kapsel. In onze salon zijn diverse boeken met afbeeldingen van kapsels te vinden. Het kan zijn dat de haarstyliste enkele aanpassingen doet om het kapsel bij uw gezicht aan te laten sluiten. U kunt ook de haarstyliste om advies vragen als u zelf twijfelt over het kapsel. De haarstyliste zal pas gaan knippen als alle wensen besproken zijn. Uw haar wordt na het knippen in model gebracht zodat u goed kunt zien wat het resultaat is. De haarstyliste is pas tevreden over het kapsel als u dat ook bent.

Wilt u een afspraak maken voor het knippen van dames in Purmerend?

Het maken van een afspraak voor het knippen dames in Purmerend is zo geregeld. Onze website heeft een online afsprakensysteem waardoor u direct een afspraak kunt maken. U hoeft enkel de gewenste behandeling, een medewerker, een datum en een tijdstip te selecteren. Het is tevens mogelijk om telefonisch een afspraak te maken. Uiteraard mag u contact opnemen als u vragen heeft.

Knippen dames Purmerend
Home / Knippen dames Purmerend

Over Ons

E’Stile Hair & Beauty is sinds 2013 een modern ingerichte kappers-en schoonheidssalon, gevestigd op een sfeervolle locatie in het centrum van Purmerend! De salon is ruim en luxe ingericht om het de klant zo comfortabel mogelijk te maken. Een bezoek aan onze salon is dan ook echt iets waar je naar uitkijkt.

Contact

Openingstijden

Maandag 09.00 – 20.00
Dinsdag 09.00 – 20.00
Woensdag 09.00 – 20.00
Donderdag 09.00 – 20.00
Vrijdag 09.00 – 20.00
Zaterdag 09.00 – 20:00
Zondag 09.00 – 20:00

Social Share