knop_afspraakmaken

Wilt u ook een afspraak maken?

Specialiteiten

HENNA BROWS

CREËER SUPER STRAKKE WENKBRAUWEN MET HENNA

Wilt u langer plezier hebben van mooi geverfde en strakke wenkbrauwen? Dan is onze Henna Brow Treatment wellicht iets voor u

HENNA BROWS

Bij de Henna Brow treatment worden zowel de haartjes als de huid onder de wenkbrauwen geverfd, waardoor er een ‘ingetekend’ effect ontstaat. De henna kleuring helpt om de wenkbrauwen expressiever te maken en kale plekjes in te vullen. Tevens helpen de ingrediënten om de bestaande wenkbrauwhaartjes te voeden, te verdikken, te versterken en te beschermen.

DE BEHANDELING

Tijdens de behandeling kijken we allereerst samen naar een geschikte kleur. Houd er rekening mee dat henna altijd wat donkerder uitvalt dan normale verf. Na het bekijken van de wenkbrauwen voor een juiste kleur zullen de wenkbrauwen geshaped worden. Dit doen wij door middel van waxing, threading, trimming en tweezing. Hierbij worden de wenkbrauwen dus in een perfecte shape gebracht. Na het shapen van de wenkbrauwen zal de henna aangebracht worden en ongeveer 20 minuten intrekken.

HET RESULTAAT EN NAZORG

De henna blijft tot wel 14 dagen mooi op de huid, en tot 6 weken zichtbaar op de haartjes. Dit is wel afhankelijk van het aantal haartjes, het huidtype en de nazorg. Wij raden u aan om niet met reiniging te werken die olie bevat, dit zorgt ervoor dat de kleur eerder van de huid vervaagt. Tevens is het van belang om de wenkbrauwen na de behandeling zeker 24 uur niet nat te maken met water.

Doordat er verschillende kleuren henna zijn hebben we voor iedere haartint een passende kleur.
Wij raden altijd aan de wenkbrauwen tenminste één keer geverfd te hebben gehad zodat u al gewend bent aan een donkerdere teint.

POWDER BROWS

Wat zijn Powder brows?

Bij Powder brows worden de wenkbrauwen ingeschaduwd met pigment. Powder brows is de nieuwste trend op het gebied van permanente make-up (PMU) voor wenkbrauwen. Maar de naam zegt het al; ‘powder’. Met deze techniek van permanente make-up wordt met een PMU apparaat op een heel subtiele wijze pigment aangebracht. Hierdoor lijkt het alsof je je wenkbrauwen met wenkbrauwpoeder hebt ingekleurd. Alleen is het resultaat semi permanent. Dat houdt in dat je na ongeveer 1,5 jaar je wenkbrauwen een touch-up moet geven. Zo geniet je langer van je mooie wenkbrauwen.

Voordelen

 • Geschikt voor alle huidtype
 • Heel natuurlijk poedereffect
 • Wakker worden met mooie wenkbrauwen
 • Geen beschadiging van de huid
 • Zeer goed toe te passen
 • Bijna geen roodheid of zwelling
 • Geen kale plekken

BROW LAMINATION

Brow Lamination

Hoe werkt Brow Lamination?

Brow Lamination is een wenkbrauwtechniek waarbij stugge haartjes in de juiste richting worden geplaatst met behulp van speciale lotions. Eerst worden de wenkbrauwhaartjes gereinigd en daarna wordt de eerste lotion aangebracht, gevolgd door folie die alle haartjes goed afsluit. Na enkele minuten wordt de eerste lotion verwijderd en wordt er een tweede lotion aangebracht, opnieuw met folie eroverheen. Na het verwijderen van de folie en lotion worden de haartjes gekamd naar de wens van de klant, voor een fluffy of strakke wenkbrauwlook. Tot slot worden de wenkbrauwen gehydrateerd om ze te beschermen en te verzorgen.

Voor wie is Browlamination?

 • Stugge wenkbrauw haartjes
 • Volle wenkbrauwen (veel haartjes)
 • Voor wie een vollere browlook wil

Wanneer is het verstandig om geen Browlamination te doen?

 • Weinig wenkbrauw haren
 • Erg dunne wenkbrauw haartjes
 • Zwangerschap
 • Borstvoeding
 • Als er recent een gezichtspeeling is gedaan
 • Recent de wenkbrauwen hebt laten verven
 • Recent PMU
 • Acne rond de wenkbrauwen

Hoelang blijft de Browlamination zitten?

Ongeveer 6-8 weken

Hoevaak mag ik een Browlamination laten doen?

Om de 1,5 maand

Na een Browlamination is het verstandig om 24 uur de wenkbrauwen niet nat te maken.

Ook geen sauna’s etc.

Niet sporten i.v.m. het transpireren.

Na 24 uur kan je weer alles doen met de wenkbrauwen, kam ze elke ochtend in de gewenste richting.

VERVEN

VERVEN

Ideaal voor wimpers en wenkbrauwen zodat u overal en altijd mooi gekleurde wimpers en wenkbrauwen heeft zonder mascara te gebruiken. U hoeft uw wenkbrauwen niet meer bij te tekenen.

WAAROM VERVEN?

Helaas is niet iedereen gezegend met lange, donkere wimpers die de ogen sprekend en verleidelijk maken. Verven is een goede manier om de aanwezige wimperharen van het allereerste begin bij de huid tot en met het uiterste puntje van een kleurtje te voorzien. Meestal wordt gekozen voor zwart maar ook bruin, blauw of zelfs groen zijn mogelijk. Het grote voordeel van verven is dat de aanwezige haren veel zichtbaarder zijn waardoor de wimpers er voller en de ogen er, ook zonder verdere make-up, veel sprekender uitzien. Bovendien hoeft men met geverfde wimpers niet bang te zijn voor uitlopen en is verven ook dé oplossing voor mensen met gevoelige ogen.

Wenkbrauwen zijn erg bepalend voor de gezichtsuitdrukking. Voor mensen met weinig sprekende wenkbrauwen is verven een uitkomst. Een verfbeurt wordt altijd gevolgd door epileren zodat de wenkbrauwen dan lange tijd duidelijker zichtbaar zijn en een mooie vorm hebben. Iets dat het gezicht al snel een verzorgd uiterlijk geeft. Schrik niet als de kleur van de wenkbrauwen na het verven iets te donker is; hoe goed de verf ook wordt verwijderd, na enkele wasbeurten is de felheid er af en blijft de kleur lang en gelijkmatig zitten. Is de kleur direct na het verven precies goed, dan bestaat het risico dat het na enkele dagen al weer iets te licht is en dat dan ook blijft.

EPILEREN

EPILEREN

Epileer jij altijd met een pincet? Dat is goed, maar epileren met een touwtje is op dit moment veel hipper in Nederland. Volgens velen ook nog is veel sneller en minder pijnlijk! Het is al een hele oude traditie uit het Midden-Oosten om gezichtshaar te verwijderen. Het wordt ook wel threading of khite genoemd. Het blijkt bovendien een goed bewaard geheim bij diverse beroemdheden die al jaren voor deze methode kiezen.

In Arabische landen kennen alle vrouwen deze methode. Wanneer men bij elkaar op visite gaat, passen de vrouwen deze methode onderling toe. Hierbij volgen zij het voorbeeld van Cleopatra en haar vriendinnen.

Met behulp van onze epileerbehandelingen worden ongewenste haartjes verwijderd met haar en wortel zodat ze een tijdje wegblijven. De haartjes kunnen op twee manieren worden verwijderd: middels een pincet (bekende wijze) of met een touwtje.

Dit laatste begint ook in Nederland steeds populairder te worden. Met het touwtje kan men naast de wenkbrauwen ook het gehele gezicht onder handen nemen.

Voordelen hiervan:

 1. het is hygiënisch omdat je de huid niet aanraakt met de handen.
 2. de huid heeft niet te lijden onder de behandeling, zoals dat wel gebeurd bij waxen en harsen. De huid wordt niet onnodig uitgerekt. Minder kans op roodheid en misschien daardoor wel geschikter voor de gevoelige huid.
 3. de haartjes blijven lang weg en komen fijner terug.
 4. de haartjes worden in een nette lijn verwijderd wat handig is bij de wenkbrauwen.
 5. met de methode kunnen de kleinste haartjes worden verwijderd

Daarnaast kost het ook minder tijd dan met een pincet.

 

Met de techniek die wij toepassen, houden wij zoveel mogelijk de natuurlijke vorm van de wenkbrauwen die bij de rest van uw gezicht past. Dat is vaak het mooist.

Vormen

Een zachte hoek staat bij de meeste vrouwen het meest natuurlijk. Ronde wenkbrauwen geven een vrouwelijke uitdrukking. Als iemand te ronde wenkbrauwen heeft lijkt het alsof die persoon telkens verbaasd kijkt. Dat is ook het geval bij iemand met hoge wenkbrauwen. Als je dikke en brede wenkbrauwen hebt lijkt het dat je ogen kleiner zijn. Door te epileren creëer je juist het tegenovergestelde. Met rechte wenkbrauwen heb je een meer mannelijke uitdrukking en een scherpe hoek zorgt voor een ietwat “agressieve” uitstraling.

LASH LIFTING

‘ Nooit meer gebruik hoeven maken van de wimperkrultang en mascara door de nieuwe LASH LIFT behandeling!! ‘

Wat is Lash Lifting?

Bij een lash lift behandeling worden de natuurlijke wimpers gelift door middel van siliconen pads. Door het gebruik van de pads kunnen alle wimperhaartjes behandeld worden. Met het Lash Lift techniek worden de wimpers verlengd, om een sprekende blik te krijgen. Er wordt hierbij GEEN gebruik gemaakt van wimperextensions. Lash Lifting is toepasbaar op alle wimpersoorten, zowel korte als lange wimpers. Het is overigens niet schadelijk voor uw natuurlijke wimpers.

Doordat de vormpjes van siliconen zijn, krijgen de wimpers na de lift geen knik zoals wel het geval is bij het gebruik van een wimperkrultang.

Hoe het werkt

– Uw wordt verzocht zonder oog make-up te komen. Uw wimpers worden voor de behandeling nogmaals goed gereinigd. Dit zorgt voor een betere hechting van de wimpervloeistof – Er worden siliconen pads op uw oogleden geplaatst, de dikte hangt af van de gewenste lift, S, M of L – De Wimperharen worden aan de siliconen pad bevestigd – Het permanent vloeistof kan nu aangebracht worden, dit blijft 10 tot 15 minuten zitten, afhankelijk van de dikte van de haren – Vervolgens brengen wij het wimper fixeergel aan op de wimpers. Dit blijft 10 tot 15 minuten zitten – Indien gewenst kunnen de wimpers geverfd worden – Daarna zijn uw wimpers mooi gelift gedurende 6 tot 9 weken Het verschil tussen wimperpermanent en Lash Lift is dat wimperpermanent de wimpers krult en Lash Lift lift de wimpers, De wimpers gaan dan meer omhoog staan en het geeft een mooier resultaat en meer volume aan de wimpers. De Lash Lift mag eens in de 6 weken toegepast worden.

Voordelen wimperlifting

– Resultaat 6 tot 9 weken zichtbaar
– U hoeft geen mascara en/of wimperkrultang meer te gebruiken tijdens de behandeling. – Ogen lijken groter. – Geeft een natuurlijke uitstraling – Bestendig tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen. – Wimpers hebben nog nauwelijks verzorging nodig

BRUIDSKAPSEL

BRUIDSKAPSEL

Op uw trouwdag wilt u natuurlijk dat alles tot in de puntjes is geregeld en u kunt genieten van de momenten.

Op deze bijzondere dag heeft u gekozen voor een schitterende jurk, een prachtig boeket, verzorgde nagels, een schitterende haarbelevenis en natuurlijk uw make-up die daarbij aansluit. Met de combinatie van bruidskapsels en bruidsmake-up bieden wij u  een totale verzorging op uw trouwdag.

Proefkapsel

Ongeveer vier tot zes weken voor de grote dag is een goed moment voor het maken met een proefkapsel. Op uw trouwdag zelf is er natuurlijk weinig tijd om te experimenteren en u wilt er uiteraard zeker van zijn dat het eindresultaat aan uw wensen voldoet.

Uw wensen worden uitgebreid besproken bij het maken van een proefkapsel. Vervolgens zoeken wij samen het bruidskapsel dat het beste past bij uw gezicht en haartype. Aan de hand daarvan zullen onze kapsters u een passend advies geven. Ook zijn onze kapsters zeer creatief met accessoires die eventueel kunnen worden toegevoegd aan uw kapsel zoals: een hoed of een sluier.

U kunt alvast nadenken of u een opgestoken coupe of (half) los haar wilt. Gaat u voorkeur uit naar een klassiek model of juist een moderne uitstraling?

Waarschijnlijk heeft u al enkele ideeën opgedaan en wilt u horen wat de mogelijkheden zijn. Wij adviseren onze klanten om met voorbeelden (foto’s) aan te komen, zodat wij een goed beeld kunnen krijgen. Vind u het prettig om uw jurk aan te hebben tijdens uw proefkapsel.. Ook dat is geen enkel probleem.

Wij willen er samen voor zorgen dat u er op uw best uitziet! Daarbij is het belangrijk dat u ook vooral aangeeft wat u graag anders ziet. U mag kritisch zijn. Het is tenslotte uw dag!

Om dit in uiterste zorgvuldigheid uit te kunnen voeren, is het wel van belang dat u een afspraak bij ons maakt. Wij nemen graag de tijd voor u!

Bel of mail ons gerust met uw vragen!

Speciale gelegenheid

Bij het plannen voor een speciale gelegenheid is vaak de eerste gedachte ‘Wat zal ik aantrekken?’ en ‘Hoe moet ik mijn haar doen?’ Met een mooi opgestoken kapsel steel je de show bij een feest, gala of andere speciale gelegenheid. Opsteekkapsels zien er prachtig uit als ze goed zijn gedaan. Ze blijven goed op hun plaats gedurende de nacht.

Home / Specialiteiten

Over Ons

E’Stile Hair & Beauty is sinds 2013 een modern ingerichte kappers-en schoonheidssalon, gevestigd op een sfeervolle locatie in het centrum van Purmerend! De salon is ruim en luxe ingericht om het de klant zo comfortabel mogelijk te maken. Een bezoek aan onze salon is dan ook echt iets waar je naar uitkijkt.

Contact

Openingstijden

Maandag 09.00 – 18.00
Dinsdag 09.00 – 18.00
Woensdag 09.00 – 18.00
Donderdag 09.00 – 18.00
Vrijdag 09.00 – 21.00
Zaterdag 09.00 – 17:00
Zondag Gesloten

Social Share