knop_afspraakmaken

Wilt u ook een afspraak maken?

Specialiteiten

VERVEN

VERVEN

Ideaal voor wimpers en wenkbrauwen zodat u overal en altijd mooi gekleurde wimpers en wenkbrauwen heeft zonder mascara te gebruiken. U hoeft uw wenkbrauwen niet meer bij te tekenen.

WAAROM VERVEN?

Helaas is niet iedereen gezegend met lange, donkere wimpers die de ogen sprekend en verleidelijk maken. Verven is een goede manier om de aanwezige wimperharen van het allereerste begin bij de huid tot en met het uiterste puntje van een kleurtje te voorzien. Meestal wordt gekozen voor zwart maar ook bruin, blauw of zelfs groen zijn mogelijk. Het grote voordeel van verven is dat de aanwezige haren veel zichtbaarder zijn waardoor de wimpers er voller en de ogen er, ook zonder verdere make-up, veel sprekender uitzien. Bovendien hoeft men met geverfde wimpers niet bang te zijn voor uitlopen en is verven ook dé oplossing voor mensen met gevoelige ogen.

Wenkbrauwen zijn erg bepalend voor de gezichtsuitdrukking. Voor mensen met weinig sprekende wenkbrauwen is verven een uitkomst. Een verfbeurt wordt altijd gevolgd door epileren zodat de wenkbrauwen dan lange tijd duidelijker zichtbaar zijn en een mooie vorm hebben. Iets dat het gezicht al snel een verzorgd uiterlijk geeft. Schrik niet als de kleur van de wenkbrauwen na het verven iets te donker is; hoe goed de verf ook wordt verwijderd, na enkele wasbeurten is de felheid er af en blijft de kleur lang en gelijkmatig zitten. Is de kleur direct na het verven precies goed, dan bestaat het risico dat het na enkele dagen al weer iets te licht is en dat dan ook blijft.

EPILEREN

EPILEREN

Epileer jij altijd met een pincet? Dat is goed, maar epileren met een touwtje is op dit moment veel hipper in Nederland. Volgens velen ook nog is veel sneller en minder pijnlijk! Het is al een hele oude traditie uit het Midden-Oosten om gezichtshaar te verwijderen. Het wordt ook wel threading of khite genoemd. Het blijkt bovendien een goed bewaard geheim bij diverse beroemdheden die al jaren voor deze methode kiezen.

In Arabische landen kennen alle vrouwen deze methode. Wanneer men bij elkaar op visite gaat, passen de vrouwen deze methode onderling toe. Hierbij volgen zij het voorbeeld van Cleopatra en haar vriendinnen.

Met behulp van onze epileerbehandelingen worden ongewenste haartjes verwijderd met haar en wortel zodat ze een tijdje wegblijven. De haartjes kunnen op twee manieren worden verwijderd: middels een pincet (bekende wijze) of met een touwtje.

Dit laatste begint ook in Nederland steeds populairder te worden. Met het touwtje kan men naast de wenkbrauwen ook het gehele gezicht onder handen nemen.

Voordelen hiervan:

  1. het is hygiënisch omdat je de huid niet aanraakt met de handen.
  2. de huid heeft niet te lijden onder de behandeling, zoals dat wel gebeurd bij waxen en harsen. De huid wordt niet onnodig uitgerekt. Minder kans op roodheid en misschien daardoor wel geschikter voor de gevoelige huid.
  3. de haartjes blijven lang weg en komen fijner terug.
  4. de haartjes worden in een nette lijn verwijderd wat handig is bij de wenkbrauwen.
  5. met de methode kunnen de kleinste haartjes worden verwijderd

Daarnaast kost het ook minder tijd dan met een pincet.

 

Met de techniek die wij toepassen, houden wij zoveel mogelijk de natuurlijke vorm van de wenkbrauwen die bij de rest van uw gezicht past. Dat is vaak het mooist.

Vormen

Een zachte hoek staat bij de meeste vrouwen het meest natuurlijk. Ronde wenkbrauwen geven een vrouwelijke uitdrukking. Als iemand te ronde wenkbrauwen heeft lijkt het alsof die persoon telkens verbaasd kijkt. Dat is ook het geval bij iemand met hoge wenkbrauwen. Als je dikke en brede wenkbrauwen hebt lijkt het dat je ogen kleiner zijn. Door te epileren creëer je juist het tegenovergestelde. Met rechte wenkbrauwen heb je een meer mannelijke uitdrukking en een scherpe hoek zorgt voor een ietwat “agressieve” uitstraling.

LASH LIFTING

‘ Nooit meer gebruik hoeven maken van de wimperkrultang en mascara door de nieuwe LASH LIFT behandeling!! ‘

Wat is Lash Lifting?

Bij een lash lift behandeling worden de natuurlijke wimpers gelift door middel van siliconen pads. Door het gebruik van de pads kunnen alle wimperhaartjes behandeld worden. Met het Lash Lift techniek worden de wimpers verlengd, om een sprekende blik te krijgen. Er wordt hierbij GEEN gebruik gemaakt van wimperextensions. Lash Lifting is toepasbaar op alle wimpersoorten, zowel korte als lange wimpers. Het is overigens niet schadelijk voor uw natuurlijke wimpers.

Doordat de vormpjes van siliconen zijn, krijgen de wimpers na de lift geen knik zoals wel het geval is bij het gebruik van een wimperkrultang.

Hoe het werkt

– Uw wordt verzocht zonder oog make-up te komen. Uw wimpers worden voor de behandeling nogmaals goed gereinigd. Dit zorgt voor een betere hechting van de wimpervloeistof – Er worden siliconen pads op uw oogleden geplaatst, de dikte hangt af van de gewenste lift, S, M of L – De Wimperharen worden aan de siliconen pad bevestigd – Het permanent vloeistof kan nu aangebracht worden, dit blijft 10 tot 15 minuten zitten, afhankelijk van de dikte van de haren – Vervolgens brengen wij het wimper fixeergel aan op de wimpers. Dit blijft 10 tot 15 minuten zitten – Indien gewenst kunnen de wimpers geverfd worden – Daarna zijn uw wimpers mooi gelift gedurende 6 tot 9 weken Het verschil tussen wimperpermanent en Lash Lift is dat wimperpermanent de wimpers krult en Lash Lift lift de wimpers, De wimpers gaan dan meer omhoog staan en het geeft een mooier resultaat en meer volume aan de wimpers. De Lash Lift mag eens in de 6 weken toegepast worden.

Voordelen wimperlifting

– Resultaat 6 tot 9 weken zichtbaar
– U hoeft geen mascara en/of wimperkrultang meer te gebruiken tijdens de behandeling. – Ogen lijken groter. – Geeft een natuurlijke uitstraling – Bestendig tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen. – Wimpers hebben nog nauwelijks verzorging nodig

BRUIDSKAPSEL

BRUIDSKAPSEL

Op uw trouwdag wilt u natuurlijk dat alles tot in de puntjes is geregeld en u kunt genieten van de momenten.

Op deze bijzondere dag heeft u gekozen voor een schitterende jurk, een prachtig boeket, verzorgde nagels, een schitterende haarbelevenis en natuurlijk uw make-up die daarbij aansluit. Met de combinatie van bruidskapsels en bruidsmake-up bieden wij u  een totale verzorging op uw trouwdag.

Proefkapsel

Ongeveer vier tot zes weken voor de grote dag is een goed moment voor het maken met een proefkapsel. Op uw trouwdag zelf is er natuurlijk weinig tijd om te experimenteren en u wilt er uiteraard zeker van zijn dat het eindresultaat aan uw wensen voldoet.

Uw wensen worden uitgebreid besproken bij het maken van een proefkapsel. Vervolgens zoeken wij samen het bruidskapsel dat het beste past bij uw gezicht en haartype. Aan de hand daarvan zullen onze kapsters u een passend advies geven. Ook zijn onze kapsters zeer creatief met accessoires die eventueel kunnen worden toegevoegd aan uw kapsel zoals: een hoed of een sluier.

U kunt alvast nadenken of u een opgestoken coupe of (half) los haar wilt. Gaat u voorkeur uit naar een klassiek model of juist een moderne uitstraling?

Waarschijnlijk heeft u al enkele ideeën opgedaan en wilt u horen wat de mogelijkheden zijn. Wij adviseren onze klanten om met voorbeelden (foto’s) aan te komen, zodat wij een goed beeld kunnen krijgen. Vind u het prettig om uw jurk aan te hebben tijdens uw proefkapsel.. Ook dat is geen enkel probleem.

Wij willen er samen voor zorgen dat u er op uw best uitziet! Daarbij is het belangrijk dat u ook vooral aangeeft wat u graag anders ziet. U mag kritisch zijn. Het is tenslotte uw dag!

Om dit in uiterste zorgvuldigheid uit te kunnen voeren, is het wel van belang dat u een afspraak bij ons maakt. Wij nemen graag de tijd voor u!

Bel of mail ons gerust met uw vragen!

Speciale gelegenheid

Bij het plannen voor een speciale gelegenheid is vaak de eerste gedachte ‘Wat zal ik aantrekken?’ en ‘Hoe moet ik mijn haar doen?’ Met een mooi opgestoken kapsel steel je de show bij een feest, gala of andere speciale gelegenheid. Opsteekkapsels zien er prachtig uit als ze goed zijn gedaan. Ze blijven goed op hun plaats gedurende de nacht.

Home / Specialiteiten

Over Ons

E’Stile Hair & Beauty is sinds 2013 een modern ingerichte kappers-en schoonheidssalon, gevestigd op een sfeervolle locatie in het centrum van Purmerend! De salon is ruim en luxe ingericht om het de klant zo comfortabel mogelijk te maken. Een bezoek aan onze salon is dan ook echt iets waar je naar uitkijkt.

Contact

Openingstijden

Maandag 09.30 – 17.30
Dinsdag 09.00 – 18.00
Woensdag 09.00 – 18.00
Donderdag 09.00 – 18.00
Vrijdag 09.00 – 19.00
Zaterdag 09.00 – 17.30
Zondag gesloten

Social Share