knop_afspraakmaken

Wilt u ook een afspraak maken?

Over ons

OVER ONS

E’Stile Hair & Beauty is een modern ingerichte kappers-en schoonheidssalon, gevestigd op een sfeervolle locatie in het centrum van Purmerend! De salon is ruim en luxe ingericht om het onze klanten zo comfortabel mogelijk te maken. Een bezoek aan onze salon is dan ook echt iets waar je naar uitkijkt! Met een heerlijke cappuccino en ontspannen achtergrondmuziek, wordt u vriendelijk ontvangen door onze personeelsleden. Een bezoek aan onze salon is dan ook echt iets waar je naar uitkijkt!

Met jonge en deskundige hairstylisten kunnen wij u een hele nieuwe haarbelevenis bezorgen. Wij beschikken over flexibele en sociale personeelsleden die graag uw wensen vervullen. Uw wensen staan dan ook centraal. Daarbij zullen wij u een passend advies geven over de mogelijkheden. Om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends volgen wij dan ook vakgerichte cursussen en trainingen. We staan inmiddels bekend om onze specialisme in het epileren met touw en Balayage / Ombre / Dip Dye / Highlights & Lowlights behandelingen. Omdat wij het haar zo gezond en onbeschadigd willen houden, werken wij met de nieuwste technieken in haarkleuring. Onze kleurspecialisten zijn dan ook razend enthousiast over de Olaplex Hair Treatment.

In onze salon werken wij met kwalitatief hoogwaardige producten waaronder L’Oréal, Keune, Goldwell en MAC make-up. Daarnaast zijn er heerlijke verzorgingsproducten verkrijgbaar in onze salon.

Voor onze schoonheidsbehandelingen en visagie, hebben wij een aparte ruimte ingericht. Dat is wel zo prettig als u op uw gemak behandeld wilt worden. Hierdoor is het mogelijk in één bezoek uw haar en huid te laten verzorgen!

Omdat we werken met een online afsprakensysteem, is het mogelijk om vanaf uw mobiel en of uw laptop een afspraak in te plannen! 24 uur per dag! Dus op een moment dat het u het beste uitkomt. Wel zo makkelijk.

 

U kunt ook altijd bellen voor een afspraak of even binnenlopen. In overleg is van alles mogelijk.

Wij hopen u snel te mogen ontvangen!

Muna Ismail

Home / Over ons

Over Ons

E’Stile Hair & Beauty is sinds 2013 een modern ingerichte kappers-en schoonheidssalon, gevestigd op een sfeervolle locatie in het centrum van Purmerend! De salon is ruim en luxe ingericht om het de klant zo comfortabel mogelijk te maken. Een bezoek aan onze salon is dan ook echt iets waar je naar uitkijkt.

Contact

Openingstijden

Maandag 09.00 – 20.00
Dinsdag 09.00 – 20.00
Woensdag 09.00 – 20.00
Donderdag 09.00 – 20.00
Vrijdag 09.00 – 20.00
Zaterdag 09.00 – 20:00
Zondag 09.00 – 20:00

Social Share