knop_afspraakmaken

Wilt u ook een afspraak maken?

Over ons

OVER ONS

E’Stile Hair & Beauty is een modern ingerichte kappers-en schoonheidssalon, gevestigd op een sfeervolle locatie in het centrum van Purmerend! De salon is ruim en luxe ingericht om het onze klanten zo comfortabel mogelijk te maken. Een bezoek aan onze salon is dan ook echt iets waar je naar uitkijkt! Met een heerlijke cappuccino en ontspannen achtergrondmuziek, wordt u vriendelijk ontvangen door onze personeelsleden. Een bezoek aan onze salon is dan ook echt iets waar je naar uitkijkt!

Met jonge en deskundige hairstylisten kunnen wij u een hele nieuwe haarbelevenis bezorgen. Wij beschikken over flexibele en sociale personeelsleden die graag uw wensen vervullen. Uw wensen staan dan ook centraal. Daarbij zullen wij u een passend advies geven over de mogelijkheden. Om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends volgen wij dan ook vakgerichte cursussen en trainingen. We staan inmiddels bekend om onze specialisme in het epileren met touw en Balayage / Ombre / Dip Dye / Highlights & Lowlights behandelingen. Omdat wij het haar zo gezond en onbeschadigd willen houden, werken wij met de nieuwste technieken in haarkleuring. Onze kleurspecialisten zijn dan ook razend enthousiast over de Olaplex Hair Treatment.

In onze salon werken wij met kwalitatief hoogwaardige producten waaronder L’Oréal, Keune, Goldwell en MAC make-up. Daarnaast zijn er heerlijke verzorgingsproducten verkrijgbaar in onze salon.

Voor onze schoonheidsbehandelingen en visagie, hebben wij een aparte ruimte ingericht. Dat is wel zo prettig als u op uw gemak behandeld wilt worden. Hierdoor is het mogelijk in één bezoek uw haar en huid te laten verzorgen!

Omdat we werken met een online afsprakensysteem, is het mogelijk om vanaf uw mobiel en of uw laptop een afspraak in te plannen! 24 uur per dag! Dus op een moment dat het u het beste uitkomt. Wel zo makkelijk.

 

U kunt ook altijd bellen voor een afspraak of even binnenlopen. In overleg is van alles mogelijk.

Wij hopen u snel te mogen ontvangen!

OVER AYSE

Eigenaresse Ayse Kaymak is tijdens haar carrière in de kapperswereld werkzaam geweest bij diverse salons. In de loop der jaren groeide zij als snel tot een Topstylist en werd compagnon van een kapsalon in Ijmuiden, waar zij de aansturing deed op de werkvloer.

Met de nodige kennis en ervaring als ondernemer keerde zij terug naar Purmerend. Haar wens was namelijk het oprichten van een kappers-en beautysalon in Purmerend. Dit volledig naar eigen smaak en visie!

E’Stile Hair & Beauty heeft op 1 augustus 2013 zijn deuren geopend. Wij zijn erg trots!

OVER SHIREEN

Mijn naam is Shireen. Ik ben 22 jaar oud en woonachtig in Opmeer samen met mijn vriend en ons pasgeboren zoontje❤. Drukke tijd voor mij, maar wel super leuk!

Sinds kort ben ik werkzaam bij E’Stile als all-round haarstylist. Een prachtige salon, waar naar mijn inziens kwaliteit wordt geleverd. Ik hou daar van! Als het op mezelf aankomt, wil ik namelijk ook dat het netjes en heeeeel goed gebeurd?? Ik ben zowel heren als dames kapster.
Mijn specialisme ligt bij het kleuren? technieken zoals Balayage, Ombre etc. Heel uitdagend om de nieuwste trends toe te passen, waar E’Stile lekker in mee gaat.

Kortom, heb er ontzettend veel zin in de komende tijd. Tot snel in de salon!!! ??‍♀️

Suheyla E'Stile Hair

OVER SUHEYLA

Mijn naam is Suheyla. Ik ben 25 jaar oud en woon in ‘t mooie Amsterdam. Ik ben gelukkig getrouwd en net als mijn collega Shireen besteed ik het grootste gedeelte van mijn tijd aan m’n lieve dochter Liva.

Sinds 2 jaar werkzaam bij E’Stile als all-round Hairstylist. Ik heb het super naar mijn zin! De huiselijke sfeer heeft mij aangetrokken tot dit bedrijf.

Gezellige collega’s en onze diverse klantenkring maken dat ik geen tijd heb om mij te vervelen. En hier is van alles mogelijk qua service en ontwikkeling. Heel fijn.

Voor alle haarbehandelingen kunt u bij mij terecht!??‍♀️ Ook ben ik specialist in epileren.

See you soon!

Home / Over ons

Over Ons

E’Stile Hair & Beauty is sinds 2013 een modern ingerichte kappers-en schoonheidssalon, gevestigd op een sfeervolle locatie in het centrum van Purmerend! De salon is ruim en luxe ingericht om het de klant zo comfortabel mogelijk te maken. Een bezoek aan onze salon is dan ook echt iets waar je naar uitkijkt.

Contact

Openingstijden

Maandag 09.30 – 17.30
Dinsdag 09.00 – 18.00
Woensdag 09.00 – 18.00
Donderdag 09.00 – 18.00
Vrijdag 09.00 – 19.00
Zaterdag 09.00 – 17.30
Zondag gesloten

Social Share