Coupe Soleil Highlights

 

Highlights

Highlights en lowlights worden aangebracht vanaf de hoofdhuid tot in de punten. Vaak word deze behandeling uitgevoerd met (aluminium)folie. Als je iets vanaf de hoofdhuid kleurt betekent dat, dat je na een aantal weken een verschil gaat zien tussen het nieuw gegroeide haar in eigen kleur en de highlights. Doordat het plukjes zijn en je niet helemaal geverfd bent, heb je er nog je eigen kleur tussen zitten, waardoor dit heel mooi overloopt.

 

Het verschil tussen Highlights en Balayage

Het verschil tussen Highlights en Balayage is de manier van aanbrengen (met en zonder folies), de sterkte van het ontkleuren (highlights kunnen lichter de folies) en Highlights worden vanaf de hoofdhuid ingezet, terwijl Balayage begint vanaf 5 cm of verder vanaf de aanzet

 

Het verschil tussen een Coupe soleil en Highlights

Antwoord: Een coupe soleil is de ouderwetse blondering met een kapje op je hoofd (de coupe soleil muts). Highlights worden aangebracht met folietechnieken of kamstrepen. Die kan je het mooist bijhouden, omdat je beter kan zien waar de vorige plukken hebben gezeten.

Home / Behandelingen / Coupe Soleil Highlights

Over Ons

E’Stile Hair & Beauty is sinds 2013 een modern ingerichte kappers-en schoonheidssalon, gevestigd op een sfeervolle locatie in het centrum van Purmerend! De salon is ruim en luxe ingericht om het de klant zo comfortabel mogelijk te maken. Een bezoek aan onze salon is dan ook echt iets waar je naar uitkijkt.

Contact

Openingstijden

Maandag 09.30 – 17.30
Dinsdag 09.00 – 18.00
Woensdag 09.00 – 18.00
Donderdag 09.00 – 18.00
Vrijdag 09.00 – 19.00
Zaterdag 09.00 – 17.30
Zondag gesloten

Social Share