Knippen heren in Purmerend

Wilt u uw huidige kapsel laten bijwerken of bent u toe aan een ander kapsel? Maakt u dan een afspraak voor het knippen van heren in Purmerend. Onze haarstylisten luisteren graag naar uw wensen om u een geweldig kapsel te geven. Natuurlijk kunnen zij u ook adviseren over het kapsel.

Wat zijn de mogelijkheden van het knippen van heren in Purmerend?

Voor veel mensen is een goed kapsel erg belangrijk. Als uw haar goed in model zit, dan ziet u er verzorgd uit en u zit beter in uw vel. U kunt een afspraak maken voor het knippen heren in Purmerend als u uw haar wilt laten bijpunten of als u een nieuw kapsel wilt. Eerst bespreekt u met de haarstyliste wat uw wensen zijn. U kunt bijvoorbeeld afbeeldingen laten zien van het gewenste kapsel of u kunt uitleggen hoe u het kapsel voor u ziet. De haarstyliste zal aangeven of het kapsel bij uw gezicht past. Zij kan het kapsel iets aanpassen zodat het perfect bij u past. Pas als u helemaal tevreden bent met het plan zal de haarstyliste beginnen met knippen. Na het knippen wordt het kapsel gestyled zodat u het eindresultaat kunt zien. Bij E’Stile Hair & Beauty vinden wij een optimale ervaring erg belangrijk. De salon is sfeervol ingericht en we bieden u graag een kopje koffie aan terwijl u wacht.

Een afspraak maken voor uw herenkapper in in Purmerend

Wilt u een afspraak maken voor het knippen heren in Purmerend? U kunt eenvoudig een afspraak maken via onze website. In het menu onder het kopje ‘Contact’ vindt u de optie ‘Afspraak maken’. Als u daar op klikt ziet u een overzicht van onze diensten. U selecteert de gewenste behandeling en daarna kunt u een medewerker, een datum en een tijd kiezen. De afspraak is dan gemaakt.

Herenkapper Purmerend
Home / Knippen heren in Purmerend

Over Ons

E’Stile Hair & Beauty is sinds 2013 een modern ingerichte kappers-en schoonheidssalon, gevestigd op een sfeervolle locatie in het centrum van Purmerend! De salon is ruim en luxe ingericht om het de klant zo comfortabel mogelijk te maken. Een bezoek aan onze salon is dan ook echt iets waar je naar uitkijkt.

Contact

Openingstijden

Maandag 09.30 – 17.30
Dinsdag 09.00 – 18.00
Woensdag 09.00 – 18.00
Donderdag 09.00 – 18.00
Vrijdag 09.00 – 19.00
Zaterdag 09.00 – 17.30
Zondag gesloten

Social Share