Wimperlifting Purmerend

Wilt u graag elke dag wakker worden met mooie gekrulde wimpers? Dan is de wimperlifting in Purmerend de ideale behandeling. Deze methode zorgt ervoor dat u enkele weken plezier heeft van gekrulde en lange wimpers. U hoeft dan tijdelijk geen wimperkruller en mascara te gebruiken voor een mooie oogopslag. Zo kunt u veel tijd in de ochtend besparen.

Hoe gaat wimperlifting in Purmerend in zijn werk?

De wimperlifting in Purmerend is een methode die uw eigen wimpers krult en verlengt. Door de wimpers te krullen staan ze meer omhoog. Uw wimpers lijken daardoor langer en ze vallen meer op. U kunt gerust douchen, sporten en zwemmen na deze behandeling, aangezien vocht geen invloed heeft op de behandelde wimpers. De eerste stap van de behandeling is het reinigen van de wimpers. U kunt het beste geen oogmake-up dragen als u langskomt voor de wimperlifting behandeling. Na het reinigen worden siliconen pads op de oogleden gelegd. De wimpers worden vastgeplakt aan de siliconen pads zodat de permanentvloeistof eenvoudig aangebracht kan worden op de wimpers. Deze vloeistof zorgt ervoor dat de wimpers gekruld worden. Doordat de wimpers vastgeplakt zijn aan de siliconen pads staan ze volledig omhoog. Dankzij de vloeistof blijven de wimpers enkele weken in deze vorm staan. De wimperlifting zorgt ervoor dat uw wimpers 6 tot 9 weken gekruld blijven. Na deze periode kunt u een nieuwe behandeling plannen zodat uw wimpers weer lang en gekruld zijn.

Een afspraak maken voor wimperlifting in Purmerend

Lijkt wimperlifting in Purmerend u een geweldige behandeling? Maakt u dan meteen een afspraak. U kunt daarvoor gebruik maken van ons online afsprakensysteem. Deze staat in het menu onder het kopje ‘Contact’. Tevens kunt u telefonisch contact opnemen. Natuurlijk mag u ook contact opnemen als u vragen over deze behandeling heeft.

Wimperlifting in Purmerend
Home / Wimperlifting Purmerend

Over Ons

E’Stile Hair & Beauty is sinds 2013 een modern ingerichte kappers-en schoonheidssalon, gevestigd op een sfeervolle locatie in het centrum van Purmerend! De salon is ruim en luxe ingericht om het de klant zo comfortabel mogelijk te maken. Een bezoek aan onze salon is dan ook echt iets waar je naar uitkijkt.

Contact

Openingstijden

Maandag 09.30 – 17.30
Dinsdag 09.00 – 18.00
Woensdag 09.00 – 18.00
Donderdag 09.00 – 18.00
Vrijdag 09.00 – 19.00
Zaterdag 09.00 – 17.30
Zondag gesloten

Social Share