Ombre/Dip Dye

GET THE ‘OMBRE’ TREND

De Ombre look is hot en here to stay! Hierbij creëer je een natuurlijke, geleidelijke overgang vanaf de aanzet van het haar naar een andere kleur in de punten. Deze trend van de catwalk is al overgenomen door veel celebrities en zien we steeds vaker terug in het straatbeeld. Maar natuurlijk kun je ook met deze look variëren. Subtiel of opvallend, natuurlijk of kleurrijk; jij bepaalt wat bij jou past. Een bijkomend voordeel van deze look: je hoeft je uitgroei niet bij te werken. Bepaal welke Ombre het beste bij je past en maak dit seizoen jouw fashion statement!

OMBRE CLASSIC

De klassieke Ombre is het meest gedragen door celebrities en zie je ook regelmatig voorbij komen op straat. Bij deze look creëer je een subtiele overgang van een donkere aanzet tot lichtere punten. Stylish, sophisticated en easy-chic! En… het past bij iedereen. Of je nu blond haar hebt of donkerbruin, een bob of lange lokken; deze look geeft alle haartypes een mooie nuance en unieke twist.

OMBRE COLOR

Gespot op de internationale catwalkshows van o.a. Moschino Cheap en Alexander Wang én op de laatste Fashion Week in Nederland: de gekleurde Ombre. Bij deze nieuwste, flamboyante stijl in Ombre creëer je net als bij de Classic Ombre een subtiele overgang van kleur, maar dan in intense, warme tinten als rood en koper. Deze kleuren komen vooral mooi uit bij een licht getinte tot donkere huid en middenblond tot zwart haar. De gekleurde Ombre geeft daarnaast een optisch volume effect dus perfect voor fijn haar. Het haar heeft een uniek en kleurrijk verloop voor een levendig en avant-garde resultaat. Dare to go for color!

 

 

DIP DYE

Harmonisch kleurverloop

Het begrip Dip Dye komt van de techniek die gebruikt wordt om harmonische, kleurrijke effect te bereiken. Daarbij wordt de stof in een kleurbad gedoopt – “to dip” in het Engels – en dan van de donkere begintinten tot de lichtere punten.  Dit procedé noemt men ook wel dip & bleach, maar in dat geval worden de uiteinden natuurlijk gebleekt. Deze bleach-variant wordt vooral gebruikt bij shorts en steviger jeansstof.

Enkele jaren geleden begon een trend van kleur verloop met de dip-dye. Simpel gezegd, de punten van je haar zijn in een andere kleur gekleurd dan de rest (zo contrasterend mogelijk).

Bij de Dip dye behandeling is de aanzet 100% donker en de punten 100% licht met een mooie vervaging.

Home / Behandelingen / Ombre/Dip Dye

Over Ons

E’Stile Hair & Beauty is sinds 2013 een modern ingerichte kappers-en schoonheidssalon, gevestigd op een sfeervolle locatie in het centrum van Purmerend! De salon is ruim en luxe ingericht om het de klant zo comfortabel mogelijk te maken. Een bezoek aan onze salon is dan ook echt iets waar je naar uitkijkt.

Contact

Openingstijden

Maandag 09.30 – 17.30
Dinsdag 09.00 – 18.00
Woensdag 09.00 – 18.00
Donderdag 09.00 – 18.00
Vrijdag 09.00 – 19.00
Zaterdag 09.00 – 17.30
Zondag gesloten

Social Share