Make up Purmerend

Wilt u zich eens op laten maken door een visagist? Bij E’Stile Hair & Beauty kunt u terecht voor het laten aanbrengen van make up in Purmerend. U kunt kiezen uit diverse soorten make-up, zoals dagmake-up, avondmake-up en bruidsmake-up. Zo kunt u voor elke gelegenheid mooi opgemaakt worden.

Wat zijn de opties voor make up in Purmerend?

Bij de make up in Purmerend heeft u keuze uit verschillende behandelingen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een dagmake-up. Deze make-up is erg neutraal en het benadrukt de mooiste delen van uw gezicht. Tijdens deze behandeling leert u hoe u zelf een dagelijkse make-up look aan kan brengen. Wilt u juist make-up laten aanbrengen voor een feest of een andere gelegenheid? Dan is de avondmake-up erg geschikt. Deze make-up is wat zwaarder. We kunnen smokey eyes maken of een opvallende kleur lipstick aanbrengen. Daarnaast bieden wij bruidsmake-up aan. U heeft keuze uit een proefmake-up en de bruidsmake-up die op de dag van de bruiloft aan wordt gebracht. Als u eerst de proefmake-up aan laat brengen, dan weet u van tevoren of de make-up u bevalt.

Bij alle make-up behandelingen kunt u kiezen of u wel of geen nepwimpers aan wilt laten brengen. U betaalt iets meer als u voor de nepwimpers kiest. Wij maken gebruik van diverse cosmeticamerken, namelijk MAC Cosmetics, Anastasia Beverly Hills, Sleek, Urban Decay, Estee Lauder, Dior, KIKO en Smashbox.

« 1 van 2 »

Een afspraak maken voor het laten aanbrengen van make up in Purmerend

Wilt u een afspraak maken voor het aan laten brengen van make up in Purmerend? Dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen. In onze galerij kunt u enkele foto’s bekijken van de resultaten van de make-up behandeling. Natuurlijk mag u ook contact opnemen als u vragen heeft. Wij geven u graag meer informatie over de make-up behandeling.

Home / Make up Purmerend

Over Ons

E’Stile Hair & Beauty is sinds 2013 een modern ingerichte kappers-en schoonheidssalon, gevestigd op een sfeervolle locatie in het centrum van Purmerend! De salon is ruim en luxe ingericht om het de klant zo comfortabel mogelijk te maken. Een bezoek aan onze salon is dan ook echt iets waar je naar uitkijkt.

Contact

Openingstijden

Maandag 09.30 – 17.30
Dinsdag 09.00 – 18.00
Woensdag 09.00 – 18.00
Donderdag 09.00 – 18.00
Vrijdag 09.00 – 19.00
Zaterdag 09.00 – 17.30
Zondag gesloten

Social Share