Beach blonde toner

Een toner moet je zien als een milde kleuring, een extraatje na een highlight- of bleach-behandeling. Het zit eigenlijk al in de naam; het wordt voornamelijk gebruikt om de toon van bepaalde kleuren of tinten te verbeteren om een ​​aantal ongewenste kleur te neutraliseren. Waar je met een normale kleuring  veel lichter of donkerder kunt gaan, haal je met een toner ongewenste tinten zoals geel en oranje uit het haar en voeg je karakter toe aan de kleur. Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld tinten als zandblond, grijs blond, rosé blond, strawberry blond, champagne blond, lila en baby blauw. Bovendien kun je met een toner de natuurlijke haarkleur iets lichter maken, zodat de kleur beter blend met bijvoorbeeld highlights en dit zorgt voor een mooi, natuurlijk effect. Slecht nieuws overigens voor alle dames met donker haar, want toners werken alleen op de lichtste haarkleuren.

Afhankelijk van de porositeit van het haar, blijft een haar toner tussen 10 en 40 wasbeurten zitten. Hoe zorg je er dan voor dat je het effect zo lang mogelijk behoudt? De kleur van je toner blijft langer mooi door een zilvershampoo voor koel blond haar te gebruiken, zoals de Silver Reflex Shampoo.

 

Uiteraard kun je bij E’Stile ook terecht voor een haar toner, welke er na een blondering opgezet kan worden of voor het inkleuren van je highlights!

Good to know: voor een behandeling met een haar toner betaal je meestal een stuk minder dan voor een permanente kleuring. Je weet wat dat betekent: geen excuus meer om je salonbezoeken uit te stellen!

Home / Behandelingen / Beach blonde toner

Over Ons

E’Stile Hair & Beauty is sinds 2013 een modern ingerichte kappers-en schoonheidssalon, gevestigd op een sfeervolle locatie in het centrum van Purmerend! De salon is ruim en luxe ingericht om het de klant zo comfortabel mogelijk te maken. Een bezoek aan onze salon is dan ook echt iets waar je naar uitkijkt.

Contact

Openingstijden

Maandag 09.30 – 17.30
Dinsdag 09.00 – 18.00
Woensdag 09.00 – 18.00
Donderdag 09.00 – 18.00
Vrijdag 09.00 – 19.00
Zaterdag 09.00 – 17.30
Zondag gesloten

Social Share