Keratinebehandeling

Kerasilk Keratine behandeling!

VAN FRUSTREREND TOT FANTASTISCH HAAR. ONTDEK DE ULTIEME VERANDERING. KERASILK BIEDT DE EERSTE INDIVIDUEEL AF TE STEMMEN LANG HOUDBARE KERASILK SERVICE
KERASILK KERATINE BEHANDELING GOLDWELL

Van krullen die je niet in toom kan houden tot haar dat zijn eigen leven leidt – één op de twee vrouwen lijdt onder onhandelbaar, krullend en pluizend haar. Met hulp van talrijke producten wordt tijdrovend geföhnd en gestraight. Het gewenste resultaat blijft echter uit, ondanks alle tijd en moeite. Met de nieuwe, professionele salonbehandeling Kerasilk Keratine behandeling kunnen wij als Goldwell stylisten nu voor het eerst deze wens langdurig vervullen: de wens naar haar zo zacht en soepel als zijde. Want de eerste, individueel af te stemmen, lang houdbare Keratine behandeling van GOLDWELL biedt 100% perfecte resultaten:

Wat is keratine?

Wanneer je aan keratine denkt, denk je al direct aan een behandeling. Echter, keratine is op zichzelf géén behandeling. Het is namelijk een proteïne, een bouwstof die altijd al in je haar aanwezig is. Deze bouwstof maakt je haar sterker. Hoe minder keratine (= dus proteïne) je in je haar hebt, des te zwakker je haar dus is. De meeste keratine behandelingen worden gedaan met producten waarvan keratine een bestanddeel is. Het 2-componentensysteem maakt Kerasilk Keratine behandeling tot een perfect op elke klant af te stemmen service. afhankelijk van de individuele wensen van de klant (naar de mate van vormverandering en verzorging) zullen de kapsters van E’Stile Hair & Beauty hun expertise bewijzen en zullen we onze klanten fantastisch haar geven.

Nu biedt KERASILK de eerste individueel af te stemmen KERATIN TREATMENT service met 100% perfecte resultaten:

 

  • Brengt controle in onhandelbaar, pluizend haar.
  • Vermindert krullen en slagen en egaliseert de haarstructuur.
  • Reduceert de dagelijkse stylingtijd aanzienlijk.
  • U heeft vijf maanden plezier van deze behandeling. Uw haar gaat langzaam terug naar de oorspronkelijke structuur.
Home / Behandelingen / Keratinebehandeling

Over Ons

E’Stile Hair & Beauty is sinds 2013 een modern ingerichte kappers-en schoonheidssalon, gevestigd op een sfeervolle locatie in het centrum van Purmerend! De salon is ruim en luxe ingericht om het de klant zo comfortabel mogelijk te maken. Een bezoek aan onze salon is dan ook echt iets waar je naar uitkijkt.

Contact

Openingstijden

Maandag 09.30 – 17.30
Dinsdag 09.00 – 18.00
Woensdag 09.00 – 18.00
Donderdag 09.00 – 18.00
Vrijdag 09.00 – 19.00
Zaterdag 09.00 – 17.30
Zondag gesloten

Social Share