Wenkbrauwen epileren in Purmerend

Wilt u uw wenkbrauwen mooi in vorm laten brengen? Dan kunt u een afspraak maken voor het wenkbrauwen epileren in Purmerend. Wij helpen u graag om uw wenkbrauwen in de gewenste vorm te krijgen. Geëpileerde wenkbrauwen zorgen voor een verzorgde uitstraling en een mooie oogopslag.

De diverse mogelijkheden van wenkbrauwen epileren in Purmerend

Voordat we starten met het wenkbrauwen epileren in Purmerend zullen wij bespreken wat uw wensen zijn. Wij kunnen de vorm van uw natuurlijke wenkbrauwen strakker maken door haartjes aan de onderkant te verwijderen. In de meeste gevallen past deze vorm het beste bij uw gezicht. Het is ook mogelijk om de vorm van de wenkbrauwen aan te passen. Wij kunnen hoekige wenkbrauwen wat ronder maken of we kunnen volle wenkbrauwen iets smaller maken. Uw wenkbrauwen worden pas geëpileerd als u helemaal tevreden bent over de vorm. Voor het epileren van de wenkbrauwen maken wij gebruik van touwtjes. Dit is een Arabische methode om nauwkeurig en snel kleine haartjes te verwijderen. De haartjes worden namelijk niet één voor één verwijderd, maar ze worden in een rechte lijn verwijderd. Dankzij deze methode kunnen wij eenvoudig een zeer strakke wenkbrauw creëren. Ook is deze methode hygiënisch omdat de huid niet met de handen aangeraakt hoeft te worden. Pas na enkele weken zullen de haartjes weer terugkomen. U kunt dan een nieuwe afspraak plannen.

Hoe kunt u een afspraak maken voor het wenkbrauwen epileren in Purmerend?

Het maken van een afspraak voor het wenkbrauwen epileren in Purmerend is zeer eenvoudig. Onze website is voorzien van een praktisch afsprakensysteem. De optie ‘Afspraak maken’ vindt u onder het kopje ‘Contact’. U klikt eerst de gewenste behandeling aan. Vervolgens selecteert u een medewerker en u kiest een datum en een tijdstip. U mag ook telefonisch contact opnemen voor het maken van een afspraak.

Wenkbrauwen epileren Purmerend
Home / Wenkbrauwen epileren in Purmerend

Over Ons

E’Stile Hair & Beauty is sinds 2013 een modern ingerichte kappers-en schoonheidssalon, gevestigd op een sfeervolle locatie in het centrum van Purmerend! De salon is ruim en luxe ingericht om het de klant zo comfortabel mogelijk te maken. Een bezoek aan onze salon is dan ook echt iets waar je naar uitkijkt.

Contact

Openingstijden

Maandag 09.30 – 17.30
Dinsdag 09.00 – 18.00
Woensdag 09.00 – 18.00
Donderdag 09.00 – 18.00
Vrijdag 09.00 – 19.00
Zaterdag 09.00 – 17.30
Zondag gesloten

Social Share