Keratine behandeling Purmerend

Heeft u last van pluizig of droog haar? Met een keratine behandeling in Purmerend wordt uw haar weer zacht en glad. De behandeling zorgt ervoor dat de structuur van uw haar wordt verbeterd. De keratine behandeling wordt volledig op uw haar afgestemd voor het beste resultaat.

Wat zijn de voordelen van een keratine behandeling in Purmerend?

De keratine behandeling in Purmerend biedt meerdere voordelen. Is uw haar erg pluizig, droog en onhandelbaar? Dan bent u waarschijnlijk lang bezig om het te stylen. Dankzij de keratine behandeling wordt uw haar weer glad, zacht en soepel. U hoeft veel minder tijd te besteden aan het in model brengen van uw haar. Een ander voordeel van deze behandeling is dat krullend haar steiler wordt. Tijdens de keratine behandeling wordt gebruik gemaakt van producten die keratine bevatten. Uw haar bestaat voor een deel uit keratine. Hoe meer keratine uw haar bevat, hoe mooier en sterker uw haar is. Als u last heeft van droog of pluizig haar, dan bevat uw haar weinig keratine. De producten zorgen ervoor dat uw haar voorzien wordt van keratine waardoor de haarstructuur wordt verbeterd. Na de behandeling zal uw haar ongeveer 5 maanden lang glad en soepel blijven. Uw haar zal zeer geleidelijk weer in de natuurlijk staat veranderen. Als u uw haar altijd glad wilt hebben, dan kunt u elk half jaar een keratine behandeling ondergaan.

Een afspraak maken voor een keratine behandeling in Purmerend

Denkt u dat uw haar baat heeft bij een keratine behandeling in Purmerend? U kunt dan deze behandeling boeken. Als u in het menu op ‘Contact’ en ‘Afspraak maken’ klikt, dan komt u bij het online afsprakensysteem terecht. U hoeft enkel de behandeling, de medewerker, de datum en het tijdstip te selecteren. Natuurlijk mag u bellen als u vragen heeft.

Keratine behandeling Purmerend
Home / Keratine behandeling Purmerend

Over Ons

E’Stile Hair & Beauty is sinds 2013 een modern ingerichte kappers-en schoonheidssalon, gevestigd op een sfeervolle locatie in het centrum van Purmerend! De salon is ruim en luxe ingericht om het de klant zo comfortabel mogelijk te maken. Een bezoek aan onze salon is dan ook echt iets waar je naar uitkijkt.

Contact

Openingstijden

Maandag 09.00 – 18.00
Dinsdag 09.00 – 18.00
Woensdag 09.00 – 18.00
Donderdag 09.00 – 18.00
Vrijdag 09.00 – 21.00
Zaterdag 09.00 – 17.30
Zondag gesloten

Social Share